1. Anasayfa
  2. Yaşam

Giresunspor başkanı Yamak’ın görüntüleri gündem oldu! Görüntülerle ilgili açıklama geldi...

Giresunspor Başkanı Nahid Ramazan Yamak’ın alkollü dans görüntüleri gündem oldu! Sosyal medyada yayılan görüntülerle ilgili açıklama geldi. O görüntüler için bakın ne dedi?

Giresunspor başkanı Yamak’ın görüntüleri gündem oldu! Görüntülerle ilgili açıklama geldi…
0

Geçen sezon Süper Lig’den düşen, bu sezon ise TFF 1. Lig’de 7 puanla ligin dibine demir atan Bitexen Giresunspor’da başkan Nahid Ramazan Yamak’ın alkollü dans görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Konuya ilişkin Giresunspor Kulübünden açıklama geldi.

Giresunspor Medya Sorumlusu Haluk Şentürk, odatv’ye yaptığı açıklamada görüntülerin eski olduğunu belirterek, “Uzun yıllar önce çekilmiş bir video. Sportif ve mali konularda yaşanan başarısızlıklardan ötürü görüntü sızdırıldı. Kendisine karşı kasıtlı yapılmış bir hareket. Görüntüler kulüp başkanı ya da yönetici olmadan önce çekildi. Kulüple ilgili hiçbir bağı olmadığı dönemden. Bir maçtan sonra çekilmiş görüntüler.” dedi.

Bu sezon ligdeki son galibiyetini 5 Kasım’da alan BB Erzurumspor karşısında alan Bitexen Giresunspor, ligde son 11 maçta 10 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir