1. Anasayfa
  2. Yaşam

İstanbul'da nem rekoru kırıldı! Bugün ve yarın daha beteri geliyor, işte oranlar...

İstanbul görülmemiş sıcak ve nem altında. Bunu unutan sıcaklara tarihi nem oranları da eklenince istanbullular kabus gibi geceler geçiriyor. Uzmanlardan kötü haber geldi ne mesaj atlar daha da artacak... Peki İstanbul'da nem oranı kaç? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak kaç derece?

İstanbul’da nem rekoru kırıldı! Bugün ve yarın daha beteri geliyor, işte oranlar…
0

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Ege ve Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Muş, Van ve Batman çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra ve akşam saatlerinde Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Eskişehir, Çankırı, Yozgat, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve batı ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

 

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Hava Sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

 

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu’nun doğusunda güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneybatısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

 

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğleden sonra ve akşam saatlerinde Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Eskişehir, Çankırı, Yozgat, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve batı ilçelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Bilecik çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin güneybatı kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

 

EDİRNE °C, 38°C

Parçalı ve az bulutlu

 

İSTANBUL °C, 33°C

Parçalı bulutlu

 

KIRKLARELİ °C, 35°C

Parçalı ve az bulutlu

 

KOCAELİ °C, 33°C

Parçalı bulutlu, öğleden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
İSTANBUL’DA NEM ORANI KAÇ?

Sıcaktan ve nemden bunalan vatandaşlar İstanbul’da nem oranları kaç? Sorusunun yanıtını arıyor. İşte İstanbul’da ölçülen son nem oranları…

 

Ümraniye %99

Sarıyer %98

Şişli %98

Adalar %96

Büyükçekmece %95

Beykoz %92

Tuzla %91

Kadıköy %90

Üsküdar %88

Florya %84

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir