1. Anasayfa
  2. Yaşam

Mehmet Salih Bülent Sadioğlu kimdir, neden öldü?

Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu kaldığı otel odasında ölü bulundu. Peki Mehmet Salih Bülent Sadioğlu kimdir? Neden öldü, kaç yaşında nereli?

Mehmet Salih Bülent Sadioğlu kimdir, neden öldü?
0

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: Acı Kaybımız. Ülkemize ve Ortaklığımıza kattığı değerlerle ismi daima gururla anılacak olan Arama Daire Başkanımız Sayın Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve tüm çalışma arkadaşlarımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Mehmet Salih Bülent Sadioğlu kimdir?

Sadioğlu’nun TPOA’da daha önce Keşif Departmanı Müdürü, Teknik Danışman, Keşif Departmanı Müdür Yardımcısı, Müdür, Kıdemli Petrofizikçi, Petrol Fizikçisi, Proje Jeoloğu ve Operasyon Jeoloğu olarak görev yaptığı ve bugünkü görevine gelene kadar 2001 yılından bu yana büyük emek vererek çalıştığı görülüyor.

 

Bülent Sadioğlu; Ankara’daki görevine gelmeden önce, Doğu Anadolu Projesi’ne yoğunlaştığı, Batman Diyarbakır Projesi’nde aktif rol oynadığı ve Adıyaman Bölge Jeoloji Müdürlüğü’nde kuyu operasyonlarında yer aldığı biliniyor.

MEHMET SALİH BÜLENT SADİOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı olarak görev yapıyordu. Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki bir otelin odasında ölü olarak bulundu. Görev nedeniyle Yüksekova’da bulunan Sadioğlu’nun (53) sabah kahvaltıya katılmadığını fark eden arkadaşları, haber alamayınca otel personelinden yardım istedi. Otel çalışanlarının yardımıyla kapıyı açan arkadaşları, Sadioğlu’nu hareketsiz bir şekilde yerde buldu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sadioğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından Hakkari Devlet Hastanesi morguna gönderildi ve burada otopsi yapılacak. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Sadioğlu’nun otele dün giriş yaptığı öğrenildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir